سلام هنوز کلمه وصل نشده رو یاه ست خبر ندارین کی وصل میشه حداقل ماه رمضان وصل میشد فیض میبردیم
پاسخ : علیکم السلام خواهر گرامی مونس ، تا جایی که اطلاع دارم هنوز شبکه جهانی کلمه بر ماهواره یاه ست وصل نشده و از استاد عزیزم آقای ملازاده که در شبکه جهانی توحید داره فعالیت میکنه شنیدم که گفت به محض اینکه مشکل مالی شبکه جهانی کلمه حل بشه دوباره شبکه جهانی کلمه بر ماهواره یاه ست نیز ان شاء الله فعالیتش را شروع میکنه و همان طور که میدانی ماه پر برکت رمضان ماه ویژه ای هست برای اجابت دعا ، پس خواهر گرامی مونس در این ماه مبارک رمضان به درگاه الله متعال دعا کن که مشکل مالی شبکه جهانی کلمه نیز حل بشه و فکر کنم در حال حاضر بر ماهواره هاتبرد شبکه جهانی کلمه هنوز فعالیتش را داره ادامه میده و من به دلیل اینکه دیش ماهواره ام از هاتبرد دچار مشکل فنی شده به خوبی خبر ندارم که در هاتبرد شبکه جهانی کلمه هنوز فعالیت داره یا نه و خواهر گرامی مونس به محض اینکه دوباره ان شاء الله اطلاعاتی جدید پیدا کردم در مورد فعالیت شبکه جهانی کلمه در وبلاگم به اشتراک میگذارم و شما خواهر گرامی مونس مثلا از طریق آدرس صفحه ی اینستاگرام شبکه جهانی کلمه نیز هر روزانه میتوانی پیگیری کنی چون بارها دیدم که در صفحه ی اینستاگرام شبکه جهانی کلمه نیز مسئولان شبکه اطلاع رسانی میکنند در مورد وضع شبکه و غیره و این آدرس اینستاگرام شبکه جهانی کلمه هست : https://www.instagram.com/kalemehtv/
سلام ممنونم از کامنت شما
پست های بسیار خوبی نوشتی ،
و اینکه دوست عزیز همیشه شعیه و سُنی با همدیگه بحث داشتن ،،، ولی مهم اینکه هر دو طرف بتونن به باور های هم احترام بذارن ، و کاش یه روز اینجور بشه ..
پاسخ : علیکم السلام برادر عزیز ، و ممنونم که به وبلاگم سر زدی و برادر عزیز میخوام به شما بگم وقتی آخوندهای ظالم شیعه به مقدسات ما اهل سنت احترام نمیگذارند و به الله متعال و به رسولش حضرت محمد صلی الله علیه وسلم و به اهل بیت حضرت محمد صلی الله علیه وسلم و به اصحاب حضرت محمد صلی الله علیه وسلم و به همسران حضرت محمد صلی الله علیه وسلم و کلاً به دین مبین اسلام توهین و لعن میکنند پس ما اهل سنت باید از عقیده های خود دفاع کنیم و فکر میکنم شما برادر عزیز یکی از نفرات مردم شیعه هستی و وقتی مثلاً برای خواندن نماز جماعت به مسجد میروی بعدش احتمالاً بعضی وقت ها پای حرفای آخوندهای ظالم مینشینی و آخوندهای ظالم شیعه بدعت های زیادی در دین مبین اسلام وارد کرده اند و به اهل بیت حضرت محمد صلی الله علیه وسلم نسبت میدهند و به الله متعال گناه کبیره ی شرک و .... را انجام میدهند و در بین ما اهل سنت نیز شنیده ام و دیده ام که کسانی هستند که کارهای شرک آمیز و بدعت انجام میدهند و در کل میخوام بگم بیاییم مسلمان واقعی باشیم
باز در سنن ترمذی از عبدالله بن مسعود رضی الله عنه روایت شده که رسول خدا الله صلی الله علیه وسلم فرمودند: «لا تزول قدم ابن آدم یوم القیامة من عند ربه، حتی یسأل عن خمس: عن عمره فیم أفناه؟ وعن شبابه فیم أبلاه؟ وعن ماله من أین اکتسبه، وفیم أنفقه، وماذا عمل فیما علم».
(در روز قیامت هیچ کس نمیتواند در حضور پروردگار قدم بردارد تا اینکه در مورد پنج چیز از او سؤال نشود :
1- عمرش را در چه چیز صرف نمود.
2- مقطع جوانی را با چه چیزی بسر برد.
3- مال و ثروتش را از چه راهی کسب کرد.
4- مال و ثروتش را در چه چیزی خرج نمود.
5- تا کجا به علم و دانشش عمل کرد ).
آنچه که در حدیث مذکور و یا امثال آن قابل توجه است ، اینکه رسولالله صلی الله علیه وسلم مسلمانان را بسوی احتیاط و تخفیف در جمع آوری اموال دعوت می کند ، زیرا به هر میزان که مال انسان زیاد باشد ، مدت محاسبهاش نیز به همان میزان زیاد و طولانی خواهد بود. و به هر میزان که مال و داراییاش اندک باشد ، مدت زمان حسابش به همان میزان کوتاه بوده و به سرعت تمام به بهشت برده می شود. از رسولاکرم الله صلی الله علیه وسلم روایت شده که فرمود :
«إن فقراء المهاجرین یسبقون الأغنیاء، یوم القیامة إلی الجنة بأربعین خریفاً».
( مهاجرین فقراء به مدت چهل سال جلوتر از مهاجرین اغنیاء به بهشت برده میشوند ).
3ـ نعمت هایی که مورد استفاده بودهاند
خداوند روز قیامت از نعمتهایی که در دنیا به انسان داده است، سؤال می کند. میفرماید:
«ثُمَّ لَتُسْأَلُنَّ یَوْمَئِذٍ عَنِ النَّعِیمِ». التکاثر: 8
( سپس در آن روز از ناز و نعمت بازخواست خواهید شد ).
مقصود از نعمت موارد زیر می باشند :
شکم سیر، آب خنک ، سایه خانه و مسکن ، تعدیل در ساختار جسم و روح و لذت خواب.
سعید بن جبیر رضی الله عنه میگوید : حتی یک جرعه عسل مورد بازخواست واقع میشود. مجاهد میگوید : تمام لذات دنیوی شامل بازخواست میباشند ، حسن بصری میگوید : نعمت صبح و شام نیز از جمله نعمت هایی هستند که انسان در مورد آنها مورد سؤال قرار خواهد گرفت.
ابن عباس میگوید : نعیم عبارت است از : صحت جسم ، چشم و گوش. تفسیر ابن کثیر: (7/364)
انواع نعمتهایی که شمرده شدند ، از باب تنوع در تفسیر نعمت بود و گرنه نعمتهای خداوند بسیار زیادند و قابل شمارش نیستند : « وَإِن تَعُدُّواْ نِعْمَتَ اللّهِ لاَ تُحْصُوهَا ». إبراهیم: 34
( و اگر بخواهید نعمتهای خدا را بشمارید ( از بس که زیادند ) نمیتوانید آنها را شمارش کنید ).
بعضی نعمتها ضروری و برخی دیگر از مکملات هستند و مردم نیز در ارتباط با نعمت یکسان نیستند. مردم یک دوران از نعمت هایی بهره می جویند که در دوره بعدی یا قبلی وجود نداشته و ندارند. در شهری نعمت هایی یافت می شوند که در شهر دیگر یافت نمی شوند. انسانها از تمام این نعمتها مسئول خواهند بود.
در سنن ترمذی از ابی هریره روایت شده که رسولاکرم الله صلی الله علیه وسلم فرمودند:
«إن أول ما یسأل العبد عنه یوم القیامة من النعیم أن یقال له: ألم نصح لک جسمک؟ ونروک من الماء البارد». مشکاة المصابیح : (2/656) و شماره آن : (1596).
( روز قیامت اولین سؤالی که در باره نعمت ها از انسان پرسیده میشود این است که : آیا جسمی سالم را به تو نداده بودیم ؟ و از آب سرد تو را سیراب نکرده بودیم ؟ ).
بعضی از مردم نعمتهای بزرگ و با ارزش الهی را که به آنان عنایت شدهاند ، درک نمی کنند و قدر نعمت یک جرعه آب ، یک لقمه طعام ، مسکن ، همسر و فرزندان را نمیدانند و نعمت را تنها در ساختمانهای مجلل ، باغ ها و سواریهای آخرین مدل منحصر می دانند.
شخصی از عبدالله بن عمرو بن العاص سؤال کرد و گفت آیا ما از مهاجرین فقراء نیستیم؟ عبدالله از وی سؤال کرد : آیا همسر داری که نزد وی بروی ؟ گفت : دارم ، بعد سؤال کرد : آیا منزلی برای سکونت داری ؟ گفت : دارم. عبدالله بن عمرو گفت : پس تو از ثروتمندان هستی. آن شخص گفت: علاوه بر این من خدمت گزارانی نیز دارم ، عبدالله بن عمرو گفت : پس تو از جمله سلاطین هستی. صحیح مسلم : (4/2285) وشماره آن: (2979).
در صحیح بخاری از ابن عباس رضی الله عنه روایت شده که پیامبر الله صلی الله علیه وسلم فرمود : «نعمتان مغبون فیهما کثیر من الناس: الصحة والفراغ».
( دو نعمت وجود دارند که بسیاری از مردم در ارتباط با آنها دچار ضرر و زیان هستند : تندرستی و فراغت وقت ).
معنی حدیث این است که اغلب مردم در شکر و قدردانی از این دو نعمت کوتاهی می کنند ، و به مقتضای آن دو، عمل نمی کنند و هرکس به مقتضای آنچه که بر وی واجب است عمل نکند ، در خسارت است.
در مسند احمد آمده است که رسولاکرم الله صلی الله علیه وسلم فرمودند: «لا بأس بالغنی لمن اتقی الله عز وجل، والصحة لمن اتقی الله خیر من الغنی، وطیب النفس من النعیم».
( کسانی که از معصیت خداوند می ترسند ثروت برای آنها هیچ اشکالی ندارد. تندرستی برای کسانی که از خداوند می ترسند ، از ثروت بهتر است ، و نفس پاکیزه از جمله نعمت ها است ).
در صحیح مسلم از ابی هریره رضی الله عنه روایت شده که رسولاکرم الله صلی الله علیه وسلم فرمود : « یلقی ( الرب ) العبد فیقول : أی فُل، ألم أکرمک، وأسودک، وأزوجک، وأسخر لک الخیل والإبل، وأذرک ترأس وتربع؟ فیقول: بلی. قال: فیقول: أفظننت أنک ملاقی؟ قال: فیقول: لا. فیقول: فإنی أنساک کما نسیتنی. ثم یلقی الثانی فیقول: أی فُل، ألم أکرمک، وأسودک، وأزوجک، وأسخر لک الخیل والإبل، وأذرک ترأس وتربع؟ فیقول: بلی. أی رب، فیقول: أفظننت أنک ملاقی؟ فیقول: لا. فیقول: فإنی أنساک کما نسیتنی. ثم یلقی الثالث، فیقول له مثل ذلک. فیقول: یا رب آمنت بک وبکتابک وبرسلک وصلیت وصمت وتصدقت، ویثنی بخیر ما استطاع. فیقول: ههنا اذن.
قال: ثم یقال له: الآن نبعث علیک شاهداً علیک، ویتفکر فی نفسه، من ذا یشهد علی؟ فیختم الله علی فیه. ویقال لفخذه ولحمه وعظامه: انطقی فتنطق فخذه ولحمه وعظامه بعمله. وذلک لیعذر من نفسه. وذلک المنافق الذی یسخط الله علیه».
( وقتی که بنده با پروردگارش ملاقات می کند ، پروردگار از وی سؤال می کند : ای فلانی! آیا از تو احترام نگرفتم ؟ سیادت و بزرگی را به تو ندادم ؟ همسر به تو ندادم ؟ گاوان وشتران را در اختیار تو نگذاشتم؟ که تو بر آنها سیادت نکردی ؟ بنده در جواب می گوید : آری ، پروردگار از وی سؤال می کند ، آیا تو گمان کردی که روزی با من ملاقات می کنی و برای چنین کاری خود را آماده کردهای ؟ بنده میگوید : خیر. پروردگار میگوید : همانطور که تو مرا فراموش کردی ، من نیز امروز تو را به فراموشی می سپارم . با نفر دومی ملاقات می کند ، همان گفتگو میان او و پروردگارش انجام می گیرد.
بعد خداوند نفر سومی را ملاقات میکند. همان سؤال را از وی می پرسد ، میگوید : پروردگارا! به تو و به کتاب تو و پیامبر تو ایمان آوردهام ، نماز خواندهام ، روزه گرفتهام وصدقه دادهام ، و تا می تواند پروردگارش را تعریف می کند . آنگاه پروردگار به او می گوید : بس است.
سپس خداوند به او میگوید : آیا گواهی علیه تو بیاوریم ، او بخود می اندیشد. چه کسی علیه من گواهی می دهد ؟ خداوند بر دل او مهر می زند وبه ران ، گوشت و استخوانهای او حکم می شود : سخن بگویید . آنگاه ران ، گوشت واستخوانهای او پیرامون اعمالی که انجام داده است سخن می گویند تا عذری برای گناهانش باقی نمانده باشد و این معامله با منافقینی که مورد خشم خداوند هستند صورت خواهد گرفت).
سؤال از نعمت ، در واقع سؤال از انجام شکر و سپاس در برابر نعمت هایی است که خداوند به انسان عنایت کرده است. هرگاه انسان شکر کند، در واقع حق نعمت را بجا آورده است. اما اگر منکر شود و از نعمت قدردانی نکند، خداوند بروی خشم خواهد کرد.
در صحیح مسلم از حضرت انس رضی الله عنه روایت شده که رسولاکرم الله صلی الله علیه وسلم فرموند : « إن الله لیرضی عن العبد أن یأکل الأکلة، فیحمده علیها، أو یشرب الشربة فیحمده علیها».
( خداوند از بنده راضی و خشنود می شود وقتی که لقمه را بخورد و در برابر آن خدا را سپاس گوید، یا یک جرعه آب بنوشد و در برابر آن خدا را سپاس گوید ). مشکاة المصابیح وشماره آن : 42.
4ـ عهد و پیمان
خداوند انسانها
تاریخ ارسال پست: یک شنبه 13 اسفند 1391 ساعت: 1:26